Werkvoorbereider Capacity

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Den Bosch
Werkvoorbereider Capacity Afdeling:SRX Equipment Capaciteit. Wil je verantwoordelijk zijn voor de inzet van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten dan willen we graag met jou in contact komen

Dit ga je doen

De werkzaamheden van de Werkvoorbereider Capacity is o.a. het realiseren van een optimale inzet van eigen machines, locomotieven en personeel. Als Werkvoorbereider draag je zorg voor het ontwerp van logistieke  processen voor een diversiteit van projecten in binnen,- en buitenland. Je verwerkt machine,- personeels,- en verlofaanvragen en je plant opleidingen in ons planningsysteem. Je overlegt tijdig met de aanvrager in hoeverre je de aanvragen kunt voorzien van een passende oplossing. Als Werkvoorbereider Capacity doe je er alles aan om afwijkingen in de planning te voorkomen, omdat dit gevolgen kan hebben voor het hele proces. Wanneer dit niet mogelijk is, zoek je naar de best passende oplossing, waarbij de korte termijn en de lange termijn even belangrijk zijn.

De Werkvoorbereider Capacity die Strukton Rail Equipment zoekt is daarom erg goed in het afwegen van verschillende belangen en kunt goed prioriteiten stellen. Je ziet het liefst dat je planning voor de komende drie maanden waterdicht is, hier is een uiterst proactieve houding voor nodig. Je informeert de mensen tijdig over hun uit te voeren werkzaamheden en zorgt ervoor dat materieel en goederen volgens aanvraag op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd.

De Werkvoorbereider Capacity neemt zelfstandig klachten in behandeling, stelt de oorzaak vast en zorgt voor een passende afhandeling. Tot slot neem je, bij afwezigheid, werkzaamheden over van collega's en zorg je ervoor dat de dagelijkse voortgang is gewaarborgd.

Dit is je afdeling

De afdeling Capaciteit maakt deel uit van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capaciteit krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland.

Dit verwachten wij van jou

Aangezien je bedieners, monteurs en andere functionarissen inzet op machines en locomotieven dien je rekening te houden met hun beschikbaarheid. Je doet hiermee een groot beroep op hen en er wordt om deze reden een groot beroep gedaan op jouw communicatieve vaardigheden. Je werkt goed samen met je collega's en weet precies welke mensen over welke certificaten en bevoegdheden beschikken. Verder moet je in de functie van Werkvoorbereider Capacity goed tegen druk kunnen, want ook spoedaanvragen zijn aan de orde van de dag. Ook draai je mee in de bereikbaarheidsdienst.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Een paar jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de logistiek
  • Als Werkvoorbereider heb je ervaring met geautomatiseerde planningssystemen, bij voorkeur met ERP systemen
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Uitstekende Nederlandse én Engelse spreekvaardigheid

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hechten veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltimebasis) en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt de functie van Werkvoorbereider Capacity je aan en wil je verder met ons praten?  Neem dan eens contact op met onze recruiter . Zo kunnen we samen kijken of er voor jou een geschikte plek is binnen Strukton Rail.

Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via