Risicomanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Weet jij de juiste vragen te stellen waardoor risico’s geïdentificeerd worden en maatregelen genomen kunnen worden? Heb jij een afgeronde universitaire opleiding (technische) bedrijfskunde? Solliciteer dan op de functie Risicomanager binnen ons werkgebied Projectbeheersing.

Dit ga je doen

De risicomanager helpt het projectteam met het vaststellen en juist definiëren van de risico’s. Dit zijn zowel technische als omgevingsrisico’s. Samen met het team kwantificeer je deze risico’s, ofwel wat is de kans op het risico en het gevolg? Je stelt de risciomanagementvisie op, verwerkt deze in een plan en neemt samen met het team waar nodig beheersmaatregelen. Hiermee dek je zoveel mogelijk de risico’s af en bepaal je mede het budget. Dit doe je door risicoanalyses uit te voeren en de resultaten daarvan regelmatig te rapporteren aan het projectmanagement. Risicomanagement pas je in hoofdzaak toe op infrastructurele projecten; in de aanbestedingsfase als tijdens de uitvoeringsfase. Een functie waarin jij de juiste vragen weet te stellen, goed de antwoorden analyseert en de juiste conclusies trekt.

De risicomanager is bij Strukton een vast lid van het projectteam. Niet omdat de klant dit voorschrijft, maar omdat Strukton dit belangrijk vindt. Wij willen graag weten welke risico’s er spelen zodat wij hier op voorhand beheersmaatregelen kunnen nemen. En zo ruim van tevoren kunnen meedenken met de klant over oplossingen.

Dit is je afdeling

Het Domein Risicomanagement bestaat uit een jong team van 2 collega’s. Zij weten welke verantwoordelijkheid zij dragen en zijn goed in hun vak. Elk teamlid werkt mee aan zeer uiteenlopende projecten, van ‘kleine opdrachten’ tot aansprekende infrastructurele projecten met indrukwekkende kunstwerken. Onze medewerkers werken op en aan aanbestedingsprojecten en projecten in uitvoering om theorie en praktijk met elkaar te verbinden.

Dit verwachten wij van jou

Onze professionals denken na en mee over oplossingen die duurzaam, vooruitstrevend en maatschappelijk verantwoord zijn. Je denkt niet alleen na over de verbinding tussen A en B, maar hebt ook oog voor natuurlijke, maatschappelijke of culturele verbindingen. Je zoekt de samenwerking op en schakelt de juiste kennis en expertise in op het moment dat dit nodig is. Uiteraard is jouw kennis up to date en zorg je ervoor dat jouw kennis gedeeld en geborgd is binnen de organisatie. Je hebt een groot analytisch vermogen, kunt goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Verder:

• heb je een afgeronde WO-opleiding (technische) bedrijfskunde;
• heb je minimaal vijf jaar ervaring als risicomanager in de GWW;
• heb je kennis van de Risman methode.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke functie in een werkomgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en  aansprekende projecten. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact op met Renzo van Rijswijk, Domeinhoofd Risicomanagement, telefoonnummer   (06) 5109 3351 of per email renzo.vanrijswijk@strukton.com. Renzo is met uitzondering van woensdagmiddag op kantoordagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Risicomanager? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Sjanie Viveen, HR Manager via HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature Risicomanager of gebruik de solliciteer knop onder aan deze vacature. 
  
Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie, dan komen we ook graag met jou in contact. Bel of mail naar Sjanie Viveen, HR Manager via (030) 248 60 42 of HRM-Civiel@strukton.com.

Dit zijn wij

Bij Strukton Civiel Projecten werken we samen iedere dag aan een bereikbaar en economisch krachtig Nederland. Een Nederland waarin we met oog voor onze omgeving en voor elkaar beter kunnen wonen, werken, samenleven en recreëren. We ontwerpen, realiseren en onderhouden de vitale infrastructuur van ons land. Altijd in verbinding met mensen, hun omgeving en de natuur.

Wij bouwen op onze brede ervaring en diepe technische innovatieve kennis. Hierdoor zijn we als geen ander in staat om multidisciplinaire oplossingen binnen een integraal ontwerp toe te passen. Zo vergroten we de leefbaarheid van morgen in onze steden, dorpen en provincies van vandaag. Geven onze economie een boost en maken Nederland iedere dag een stukje mooier. En daar hebben wij jou voor nodig.

Acquisitie

Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via