(Hoofd) Monteur Energievoorziening (EV) Zeeland

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Zeeland
Ben jij de ervaren (Hoofd) Monteur Energievoorziening die graag werkt aan preventief onderhoud van de Railinfra en voer je daar waar nodig effectief storingsherstel uit? Ben je oplossingsgericht? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening voer je reparatiewerkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende draag- en betonconstructies. Een zeer afwisselende baan, want naast mechanisch sleutelen voer je ook elektrotechnische werkzaamheden uit. We zijn bekend met alle voorkomende bovenleidingsystemen binnen Nederland. De werkzaamheden voeren wij uit met het meest geavanceerde materieel en natuurlijk altijd veilig.
Dit zijn jouw taken: 
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Je voert zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende draag- en betonconstructies
 • Je verricht metingen en controles
 • Je bereid de werkzaamheden voor, zoals het verzamelen van materialen en gereedschappen
 • Je werkzaamheden vinden plaats in de regio Zeeland.
 • Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren.

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam regio Zeeland binnen Strukton Rail. Dit is een nieuw werkgebied  en biedt veel kansen.  PGO Zeeland 2 wordt uitgevoerd op basis van een geheel nieuwe filosofie. We gaan het onderhoud op een nieuwe manier organiseren, we halen de 'logheid' uit de oude structuren en samenwerking en richten de structuur zo in dat alles gericht is op het beste resultaat. De monteur gaat nog centraler staan en krijgt meer verantwoordelijkheid om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening vindt je het leuk om met specialisten te werken en je hebt een grote interesse in elektro- energietechniek. Verder beschik je over:
 • Minimaal een afgeronde opleiding vanaf MBO niveau 3, richting Elektrotechniek of Energietechniek
 • Relevante werkervaring als monteur, eventueel opgedaan in een andere sector, zoals de energiebranche
 • Je deinst niet terug voor werken op hoogte, fysiek zwaar werk en het krijgen van vuile handen.
 • Actieve houding en meedenken met de organisatie.
 • Woonachtig in de regio Zeeland, Z-Holland of N-Brabant
 • In het bezit van een rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte. Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt een week de dagdienst opgevolgd door een week de nachtdienst.  Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vier weken.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je meer weten, dan zien we graag je cv en motivatiebrief tegemoet. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marc Kessels, Recruiter, via marc.kessels@strukton.com of mobiel op 06-46958120
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via