Storingscoördinator Rail

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Strukton Rail zoekt een organisatorisch en communicatief sterke coördinator die het storingsherstel voor onze verschillende klanten in goede banen leidt.

Dit ga je doen

In de functie van Storingscoördinator Rail ben je onder andere verantwoordelijk voor het adequaat aannemen, inplannen en afhandelen van storingsmeldingen van onze klanten. Dit alles op zodanige wijze dat de contractafspraken per klant en type contract gerealiseerd kunnen worden. Het monitoren van de conditie van kritische rail objecten alsmede WB-U (Bepalingen Werk in Uitvoering ) werkzaamheden zijn andere belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Voor Strukton Rail registreer je ook de voorvallen en calamiteiten die zich eventueel voordoen. Omtrent de afstemming en voortgang van de storing heb je contact met de klant. Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor opdrachtgevers, collega's en derden die vragen of informatie zoeken over herstellen storingen en meer.

Dit is je afdeling

De afdeling Stoco NL is sinds eind 2017 onderdeel van het Strukton Control Center te Maarssen. Hier werk je met een aantal collega's in een 24 uurs bezetting in een volcontinu 5 ploegen rooster.

Dit verwachten wij van jou

De Storingscoördinator Rail die wij zoeken neemt mee aan bagage
 • Afgeronde Technische MBO-4 opleiding richting o.a. Elektrotechniek, WTB, AOT of SWTK
  (niveau hoofdmonteur is een pré)
 • Enkele jaren ervaring in één van de diverse technieken binnen het spooronderhoud
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Assertief, gestructureerd en organisatorisch sterk
 • Klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Interesse in het toepassen van conditiemonitoring voor kritische rail objecten

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende functie voor een vakman of vakvrouw met overzicht. Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte. Ook vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je meer weten, dan zien we graag je cv en motivatiebrief tegemoet. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jeffrey Smit, Recruiter, via jeffrey.smit@strukton.com of mobiel op 06-15459747
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via