Projectleider

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Voor Rayon Noord, vestiging Utrecht, is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Projectleider.

Dit ga je doen

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de in opdracht verkregen projecten in de realisatiefase. Je verricht commerciële activiteiten door het actief onderhouden en uitbreiden van een eigen netwerk om zo opdrachten te genereren en signalen op te vangen vanuit de markt welke je vertaalt naar concrete mogelijkheden binnen de organisatie. Je bewaakt de projectspecificaties en laat wijzigingen daarin omzetten in meerwerk. Tevens zorg je voor een correcte aanlevering van de cijfers t.b.v. de projectrapportage. Met een coachende stijl van leidinggeven stuur je de medewerkers op de vestiging aan. Je controleert op output, maakt afspraken en corrigeert indien nodig.

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s van de vestiging Utrecht, je rapporteert daarbij rechtstreeks aan de rayonmanager. Vestiging Utrecht bedient haar klanten op het gebied van alle disciplines van Van Rens mobiliteit.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een flexibele, proactieve werkhouding met het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Je bent innovatief en werkt oplossingsgericht. Verder heb je:

• HBO werk- en denkniveau (opleiding op GWW gebied);

• Ruime aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan projecten in de civiele techniek met diverse disciplines;

• Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);

• Aantoonbare ervaring met procesmatig werken;

• Klantgerichte en dienstverlenende instelling;

• Kennis van de markt en bij voorkeur van onze disciplines.

Dit mag je van ons verwachten

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Projectleider bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail, bewegwijzering en  infratechnieken (OV en VRI). Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via