Adviseur Verkeersmanagement

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Heb jij ervaring als Adviseur Verkeersmanagement en ben je innovatief en creatief? Dan ben jij de juiste persoon om onze afdeling Ontwerp & Advies in Eindhoven te versterken.

 

Dit ga je doen

Je neemt deel aan tenderteams, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verkeersmanagement gedeelte van de aanbesteding, zowel voor de oplossing als de onderbouwing daarvan en de vertaling naar de EMVI-documenten. Daarnaast ben je bezig met het vormgeven, uitbouwen, op niveau houden en het ontwikkelen van nieuwe producten, processen en toepassingen op het gebied van verkeersmanagement voor Van Rens mobiliteit.

Dit is je afdeling

Je werkt binnen de afdeling Ontwerp & Advies. In deze afdeling staat het ontwerpen van tijdelijke verkeerssituaties en het adviseren over verkeerskundige vraagstukken op het gebied van verkeersmanagement centraal. De sfeer binnen de afdeling is te omschrijven als collegiaal en open

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een flexibele en proactieve werkhouding en het vermogen om zelfstandig en in een team te functioneren. Daarnaast ben je innovatief en creatief en durf je ‘out of the box’ te denken. Verder heb je:

  • een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van verkeer en vervoer
  • minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van verkeersmanagement
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • kennis op het gebied van contractmanagement
  • affiniteit met verkeershinder en verkeershinderbeleving

Dit mag je van ons verwachten

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Adviseur Verkeersmanagement bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Dit zijn wij


Van Rens mobiliteit ontwerpt en realiseert geleiderail, permanente bewegwijzering, verkeersmaatregelen en wegmarkeringen. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Een vlotte en veilige doorstroming is daarbij ons doel. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via