Welkom bij Strukton Civiel

Strukton Civiel is thuis in infrastructurele projecten. Wat ons betreft de mooiste en spannendste markt die er bestaat. Bouwen, iets maken, een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van mensen, dát is wat ons drijft. Durf tonen, doorzetten, creatief zijn, nauw met elkaar samenwerken, het zijn eigenschappen die alle medewerkers van Strukton Civiel in hun genen hebben. 

Wij bieden integrale oplossingen met een hoog serviceniveau, waarbij de eindgebruiker altijd uitgangspunt is. Voor opdrachtgevers zijn wij een meedenkend partner, die het overzicht heeft over de totale procesketen: van concept- tot exploitatiefase. Het liefst werken we in complexe projectomgevingen, waar specialismen onontbeerlijk zijn.
 
Complexe projecten, op uitdagende locaties. Bij ons werk je aan innovatieve oplossingen en projecten, binnen nieuwe manieren van samenwerking. Met veel vrijheid en ruimte om je talent en je drive te laten zien. Uiteraard gesteund door collega’s waarop je kunt vertrouwen. Voel je de passie bij de grote infrastucturele werken die Nederland vormgeven? Kijk dan eens bij onze vacatures.
 

Meer weten over Saskia, Rashiv en Jaap? Lees hun verhaal op Instagram: https://www.instagram.com/wecreatestrukton/

 


Resultaten 1 tot 10 van 20