Onze projecten

Hoe krijg je nou het beste beeld van wat we allemaal doen? De projecten die we uitvoeren helpen misschien. We hebben een aantal voorbeelden voor je verzameld vanuit onze verschillende Struktonhoeken. Het vertelt je meer over wat we kunnen, hoe we samenwerken, hoe we met uitdagingen omgaan en waarom opdrachtgevers ons het project gunnen. Wil je alles zien? Neem dan even de tijd voor onze projectenpagina. Lees meer

 • De aanleg van de A15 Maasvlakte-Vaanplein

  De aanleg van de A15 Maasvlakte-Vaanplein

  De A15 is een belangrijke verbinding tussen het Rotterdamse haven- en industriegebied (de nieuwe 2e Maasvlakte) en het Europese achterland. Wij breidden deze verbinding uit en verzorgen het beheer en onderhoud voor de aankomende 20 jaar. Daarnaast vervingen we de Botlekbrug, waar de nieuwe brug in alle opzichten groter is dan de oude.

 • Rijkskantoor Groningen voor de Belastingdienst en DUO

  Rijkskantoor Groningen voor de Belastingdienst en DUO

  Een duurzaam en innovatief kantoor, als icoon voor de stad Groningen. Zo’n 2500 werkplekken en parkeerfaciliteiten voor 1500 fietsen en 675 auto’s voor de gezamenlijke huisvesting van de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Belastingdienst.

 • Van elektrisch naar diesel in metrostellen

  Van elektrisch naar diesel in metrostellen

  Dat klinkt natuurlijk heel tegendraads. Want waar iedereen overgaat van diesel naar elektrisch, doen wij het omgekeerde. En niet zomaar. Want juist hier handelen we vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

 • Station Alkmaar

  Station Alkmaar

  Een monumentaal, elegant station van 150 jaar oud voorzien van eigentijdse traverse over de sporen en moderne roltrappen en liften, die het geheel toegankelijk maken. Een lichte entree van hout en glas die naadloos aansluit op de klassieke delen van het gebouw maakt het af.

 • Nieuwe luchtbehandelingsinstallatie in het LUMC

  Nieuwe luchtbehandelingsinstallatie in het LUMC

  In één weekend een complete luchtbehandelingsinstallatie van een 5-verdiepingen tellend laboratoriumgebouw vervangen door een nieuwe installatie. Een bijzonder complex project, dat wel iets weg had van een ingewikkelde chirurgische ingreep.

 • Integraal beheer en onderhoud PGGM

  Integraal beheer en onderhoud PGGM

  Elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig onderhoud van het PGGM-hoofdkantoor in Zeist. En dat niet alleen: ook het energiemanagement en terreinbeheer behoort gedurende 10 jaar tot ons aandachtsgebied.

 • Extra sporen tussen Anderlecht en Ternat

  Extra sporen tussen Anderlecht en Ternat

  Een primeur voor Strukton Rail in België: drie disciplines (spoor, bovenleiding en signalisatie) samen op één werf. De opgaaf: twee extra sporen tussen Anderlecht en Ternat, één spoor langs elke kant. Lengte: 15 kilometer.

 • De uitbreiding van opstelsporen naar Tata Steel

  De uitbreiding van opstelsporen naar Tata Steel

  Goederenvervoer over het spoor is bijzonder duurzaam. Daarom is de uitbreiding van de opstelsporen naar Tata Steel wat ons betreft een heel mooi project van betekenis.

Pagina 1 van 2