Onze projecten

Hoe krijg je nou het beste beeld van wat we allemaal doen? De projecten die we uitvoeren helpen misschien. We hebben een aantal voorbeelden voor je verzameld vanuit onze verschillende Struktonhoeken. Het vertelt je meer over wat we kunnen, hoe we samenwerken, hoe we met uitdagingen omgaan en waarom opdrachtgevers ons het project gunnen. Wil je alles zien? Neem dan even de tijd voor onze projectenpagina. Lees meer

 • De Groene Loper van Maastricht

  De Groene Loper van Maastricht

  De A2 bij Maastricht is een belangrijke route voor doorgaand verkeer van en naar België, Duitsland en Frankrijk. Dit deel van de A2 doorkruist Maastricht en zorgt hier voor veel verkeer. Het plan de Groene Loper pakt dit verkeersprobleem aan en smeedt de stad Maastricht weer tot één geheel.

 • De herinrichting van Deinum-Boksum

  De herinrichting van Deinum-Boksum

  In Friesland wordt het hele gebied tussen Deinum en Boksum opnieuw ingericht. We verwijderen de oude N31, slopen de brug bij Deinum en het viaduct de Twilling. Daarnaast reconstrueren we bestaande wegen. Dan komt er nog een nieuwe dorpsrand voor Deinum, nieuwe sport- en woonvelden en een vaarroute tot aan Boksum.

 • Coproductie in trambaanonderhoud in Utrecht

  Coproductie in trambaanonderhoud in Utrecht

  Geen klassieke verdeling tussen opdrachtgever en aannemer: Regiotram Utrecht en Strukton kozen voor een echte coproductie. Samen gericht sturen op de kwaliteit van de tramvoorzieningen. Kwalitatief beheer en onderhoud van de trambaan in Utrecht leidt zo tot goede tramverbindingen en een schonere stad.

 • Bouwen, beheren en onderhouden van onderwijsinstellingen

  Bouwen, beheren en onderhouden van onderwijsinstellingen

  Of we nu kazernes ombouwen tot scholen, 44 panden van de universiteit onderhouden of energieprestaties van onze klanten verbeteren, we gaan graag het partnership aan met onze opdrachtgevers. Want alleen zo komen we tot een maximale kruisbestuiving en de beste resultaten.

 • Beheer en onderhoud Sitech

  Beheer en onderhoud Sitech

  Van maar liefst 11 gebouwen van Sitech op Chemelot onderhouden we de HVAC-installaties. Een perfecte opdracht voor de kennis en kunde van Strukton PULSE. Dat door monitoring en analyse veel relevante data levert voor het beheer en onderhoud. Die data toont aan wat het oplevert als de installaties optimaal worden benut en als het faalgedrag van de installaties tot een minimum wordt beperkt.

 • Actuele reisinformatie voor busreizigers in Breda

  Actuele reisinformatie voor busreizigers in Breda

  Een Dynamisch ReisInformatieSysteem (DRIS) maakt de gloednieuwe OV-terminal in Breda helemaal af. De Gemeente Breda gunde Strukton Systems deze opdracht vanwege onze gunstige prijs en onze kwalitatieve aanpak in duurzaamheid en risicobeheersing.

Pagina 2 van 2