De mooiste design vacatures vind je bij Strukton

Of we nu een kantoor ontwerpen of een nieuw station realiseren, elk design van Strukton voldoet aan de nieuwste technologie en de beste investeringen in duurzaamheid. Regelmatig hebben we een mooie vacature om onze designs helemaal van nu te houden. Iets voor jou?

Design & Construct

Bij Strukton doen we alles. Design, build, finance, maintain en operate. Onze dienstverlening gaat ver. Veel van onze contracten zijn gebaseerd op Design & Build, waarbij we dus het ontwerp en de bouw voor onze rekening nemen. Maar steeds vaker gaat het dus nog een stap verder, waarbij we ook nog de financiering, het onderhoud en de exploitatie verzorgen.

Of je nu als Design Manager, Design Engineer, 3D Designer of Modelleur aan de slag wilt, met de juiste opleiding in Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek of Bouwkunde kun je ons en jezelf verder helpen. Van initiatieffase tot en met realisatiefase, binnen design is altijd coördinatie en aansluiting nodig. De beste tekeningen tot in detail, die precies waarmaken waar de opdrachtgever van droomt.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.