De interessantste vacatures in techniek vind je bij Strukton

Engineering van het hoogste niveau; bij Strukton lopen we voorop in ontwikkelingen in technologie. Of het nu gaat om railsystemen, civiele infrastructuur, techniek en gebouwen of asset management. Dat vraagt om specialisten in techniek, dus hebben we regelmatig techniek vacatures. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Door technologie gedreven specialismen

Hoogwaardige technologische expertise om in een klein land als Nederland de beste oplossingen te kunnen bieden. De medewerkers van Strukton hebben het lef om de nieuwste mogelijkheden toe te passen. En dat doen we ook nog eens snel en schoon, met respect voor de omgeving. Of het nu om de verbreding van een snelweg gaat of om de aanleg van een metrostation.

Wil je werken in de meet- en regeltechniek, als Monteur Elektrotechniek, als Wegmarkeerder of Constructeur; we hebben voor alle technici de mooiste uitdagingen. Uitvoerend, adviserend of leidinggevend. En daarmee bedienen we niet alleen de directe regio, maar ook steeds meer de rest van de wereld. Bij alle projecten verleggen we onze technische grenzen. Vindingrijkheid maakt daarbij het verschil. Denk aan de nieuwste innovaties binnen fundering, bitumen, renovatie en prefab beton. Wij passen het toe.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.