Dé engineer jobs vind je bij Strukton

We ontwikkelen, bouwen en beheren infrastructurele projecten. Bruggen, tunnels en viaducten in wegennet en spoorwegennet. Wegenbouw met hoogwaardige asfaltering, betonwegen, straatwerk, riolering en het steenzetten van oevers. Strukton biedt de mooiste banen in engineering. Maak jij het onmogelijke mogelijk?

Technische innovatie met lef

Industriebouw, verkeersgeleidingen, geluidsschermen, milieutechniek en nog vele andere specialismen. We zijn er in thuis bij Strukton. En dat niet alleen; we zijn inventief in onze oplossingen en lopen zo altijd vooruit. Het zorgt ervoor dat we op de wereldmarkt gevraagd worden om onze expertise in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een 3,2 kilometer lange tunnel op de oceaanbodem bij Zuid-Korea.

Mechanical Engineers, Technisch Adviseurs, Technisch Beheerders en Servicetechnici kunnen dus kiezen uit de mooiste functies bij Strukton. Dus heb je een relevante technische opleiding afgerond en wil je je carrière een vlucht laten beleven? Dan moet je vooral even verder kijken op onze website. Want wij hebben altijd mogelijkheden voor engineering professionals.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.