Software Engineer vacatures van hoog niveau bij Strukton

Technisch uitdagende projecten op het gebied van hoogwaardige industriële automatisering. Dat bieden we bij Strukton. Van functionele en detailspecificaties van totale besturingssystemen tot het ontwerpen van programmatuur voor uiteenlopende systemen. Mét implementatie, testen en inbedrijfstelling op locatie.

Werken als Software Engineer binnen Bouw & Infra

Onze focus ligt steeds meer op technisch beheer op afstand (PULSE). Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor datagestuurd onderhoud in de industrie. Dat vraagt om sterk ontwikkelde software die de vraag kan beantwoorden. Verschillende MES-applicaties, databases en netwerken zijn dan ook jouw domein als Software Engineer. Elke ontwikkeling op dit vlak volg je op de voet, dus je bent altijd bij met de meest innovatieve oplossing.

Met een opleiding richting Industriële Automatisering of Elektro-/Besturingstechniek heb je de beste achtergrond om als Software Engineer Strukton naar een hoger niveau te tillen. Strukton Systems zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen bieden. Want zij werken met Strukton Rail aan innovaties en technologische ontwikkelingen: seinwezen, beveiliging, bovenleiding, telecom, tunnel- en technische installaties, monitoring, reisinformatiesystemen en hoogwaardige energiesystemen.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.