Als Planner ben je van groot belang binnen Strukton

Het succes van Strukton valt of staat met een strakke planning. Zodat alle medewerkers op de juiste momenten op de juiste plekken zijn. Kloppende roosters, nauwkeurige technische en financiële voorbereidingen, zodat alle projecten soepel verlopen. Dat vraagt om Planners met oog voor detail. Heb jij ze allemaal op een rijtje?

Schakel tussen projectleiding & uitvoering

Onderhoudscontracten realiseren en projecten uitvoeren kunnen we alleen op hoog niveau waarmaken als we alle cruciale plekken bezet hebben met de juiste experts en uitvoerders. Dus als Planner heb je de touwtjes in handen om van ons primaire proces een succes te maken. Onze klanten kunnen zo altijd rekenen op de beste kwaliteit. Schema’s, roosters, planningen in excel; jij hebt alles onder controle. 

Niet lukraak plannen, maar rekening houden met arbeids- en rusttijdregels, cao-bepalingen, de Arbeidstijdenwet en de kosten. Dat is aan jou als planner wel besteed. Inhuur van flexwerkers of inzet van eigen technici, het gaat om de juiste balans voor elke opdracht. En niet alleen om mensen, maar ook om materialen en diensten. Zodat alles op tijd aanwezig is om de klant optimale service te kunnen bieden.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.