De meest uitdagende ICT vacatures hebben we bij Strukton

Data spelen een grote rol binnen Strukton. Binnen Worksphere verzamelen, analyseren en presenteren we data uit technische gebouwgebonden installaties. Zo kunnen onze klanten via webbased applicaties zien hoe de techniek in het gebouw werkt. Mooie klussen voor Front-end Developers, .Net Ontwikkelaars of Software Web Developers. Strukton heeft de interessantste ICT vacatures.

ICT vacatures van hoog niveau vind je bij Strukton

Je denkt er misschien niet direct aan, maar bij railsystemen, wegenbouw en techniek en gebouwen komt heel veel ICT kijken. ICT is zelfs de bepalende factor voor een betere benutting van de civiele infrastructuur. Denk aan de digitale weergave van verkeerssituaties en actuele aankomst- en vertrektijden van het openbaar vervoer of aan de bediening van tunnels. De meest innovatieve software is dus een must.

Als bouwer en bedenker van technisch hoogwaardige infrastructuuroplossingen en aanjager van vernieuwing kunnen we niet achterblijven op het ICT vlak. Dus wil jij als ICT’er bijdragen aan de beste technische innovaties? Dan heeft een van onze ICT vacatures ongetwijfeld een passend antwoord op jouw vraag.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.