Een mooie vacature voor Calculator vind je bij Strukton

Van het calculeren van opdrachten tot het uitwerken en tekenen van je calculaties. Zodat het project kan starten. Soms noemt men je werkvoorbereider en de andere keer calculator. Maar in principe ben je één persoon die de opstartfase van een project volledig soepel laat verlopen. Dé onmisbare schakel tussen de vraag en de uitvoering.

Tekeningen opzetten en kostprijzen analyseren

Met een opleidingsachtergrond in Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Installatietechniek of Elektrotechniek kun je bij Strukton altijd terecht. Risico- en kansprofielen beoordelen, aanbiedingsprijzen vaststellen, kostprijzen van projecten bepalen zijn allemaal onderdelen voor de functie van een Calculator.

Aanbestedingen of andere inkoopprocessen zijn voor een calculator bekend terrein

Calculator Bouw, Calculator Installatietechniek, Calculator Utiliteit, Calculator Betonbouw, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het binnen Strukton. En dat is ook niet zo gek, want we bieden het complete antwoord aan al onze klanten. Van de aanvraag tot de offerte en het eindresultaat. Daarbij is scherpe calculatie met de juiste software heel belangrijk.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.