Management vacatures met lef vind je bij Strukton

In elk bouwproces is het handig als er één iemand het geheel overziet. Of dat nu de Projectmanager, Cost Controlmanager, Servey Manager, Contractmanager of Asset Manager is. Ook binnen Strukton vertrouwen we op de beste begeleiding van onze projecten. Of dat nu hele kleine projecten zijn of hele grote. Zie jij de grote lijnen?

Partner in kwaliteit

Management betekent organiseren, inrichten en aansturen. Dus de werkomgeving zo goed mogelijk inrichten zodat de Strukton medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Vervolgens diezelfde medewerkers aansturen met motivatie en inspiratie. En zo samen voor alle klanten en opdrachtgevers maximale kwaliteit genereren. Welke opleiding je ook hebt afgerond; als je inzicht hebt in bouw, techniek of infrastructuur, dan heb je iets bij te dragen aan onze dienstverlening.

Als manager leg je makkelijk relaties. Zo weten klanten je ook te vinden als zij een vraag of opdracht hebben. En die relaties heb je overal, intern en extern. Zo weet je precies wat er overal gebeurt, hoe het project verloopt en of de klant tevreden is. En kun je de rest van Strukton mooi op de hoogte houden met de juiste managementinformatie. Jouw leiderschap werkt inspirerend en je resultaten zijn indrukwekkend. Lijkt dit op jouw profiel? Dan hebben we vast een mooie vacature voor je.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.