Bij een vacature Klantmanager bij Strukton ga jij de relatie aan

Bij Strukton dragen we onze klanten op handen en willen we maximale kwaliteit leveren. Relatiebeheer krijgt bij jou als Klantmanager een heel andere betekenis. De contracten en contacten met opdrachtgevers zijn tot in de puntjes geregeld onder jouw hoede. Jouw cont(r)actmanagement is dan ook van het hoogste niveau.

Optimale klantbeleving en tevredenheid

Tijdens het hele traject van ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en eventueel exploitatie kan de klant rekenen op jouw begeleiding en ondersteuning. Als Klantmanager bij Strukton ben je hét aanspreekpunt bij vragen. Zo heb je vooral contact met externe partijen, maar leg je de verbinding met je interne collega’s, om je klanten optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Vraaggericht werken dus. Zodat je volledig voldoet aan de behoefte van de klant. Een mooie klantervaring leidt tot meer klanten en dus meer opdrachten. Je brengt dan ook klantprofielen in kaart om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de doelgroep. Excellente dienstverlening vanuit Strukton, waarmee je als Klantmanager een grote toegevoegde waarde levert aan onze resultaten.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.