Strukton biedt uitdagende vacatures voor Projectmanagers

Een projectteam kan rekenen op de beste aansturing van een sterke Projectmanager. Hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers en projectpartners, bij welke vraag ook. De meest uitdagende projecten komen op je pad. Binnen Strukton Rail, Worksphere of Strukton Civiel. Van tenderfase tot en met de uitvoering. Jij staat voorop. 

De toegevoegde waarde van projectmanagement

In direct contact met de uitvoerders, zo weet je altijd wat er speelt en hoe het project verloopt. Elk proces optimaliseren zodat elke klant volledig tevreden is en de kosten zo efficiënt mogelijk zijn. En zo is er weer een project op schema opgeleverd, volgens de nieuwste technologie. Met aandacht voor duurzaamheid, omgeving en veiligheid. Dat maakt het geheel geslaagd. 

Afwisselende projecten die vragen om sterke coördinatie en heldere opdrachten. Die hebben we aan de lopende band bij Strukton. Samen met je projectteam kom je tot mooie, innovatieve oplossingen. Met allemaal technische specialisten om je heen sta je sterk. Breng jij elk project tot een goed einde, voor alle betrokken partijen? Dan hebben zomaar eens een vacature voor je.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten. 

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.