Projectleider in de techniek van Strukton

Snel en efficiënt schakelen tussen de opdrachtgever, het projectteam en verschillende partners en leveranciers. Als Projectleider bij Strukton laat je projecten op rolletjes verlopen. Je signaleert meer- of minderwerk, checkt de uren die in het project zitten en de vooruitgang. De technische wereld is helemaal jouw plek en jij pakt de leiding dan ook alsof het je natuurlijk afgaat. Herken je dit? Dan zit je bij Strukton goed.

Technisch Projectleider voor mooie projecten

Een tastbaar eindresultaat waar eindgebruikers veel plezier en gemak van hebben. Dat realiseer jij samen met je projectteam. Je zit bovenop de dagelijkse voortgang van het project en improviseert met gemak wanneer dat nodig is. Elke dag nieuwe technische uitdagingen, die je aanpakt met effectieve en innovatieve oplossingen. In elke fase van het project houd jij het einddoel in de gaten, vanaf de opdracht en het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Het succes van Strukton valt of staat met het succes van alle projecten. De samenwerkingen die we hierbij aangaan, de kwaliteit die we leveren, de communicatie die we gebruiken. Heb jij de touwtjes in handen binnen projecten op het vlak van spoor, wegenbouw, installatietechniek, energiesystemen of onderwatertechnieken? Dan is de kans groot dat je bij Strukton dé vacature vindt die op jouw lijf geschreven is.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.