Als Contractmanager bij Strukton overzie jij elk project

Scherpe contracten opstellen, waarvoor je onderhandelt met aannemers en leveranciers: daar gaan jouw ogen van glinsteren. Als Contractmanager voor Strukton maak je de meest complexe contracten werkbaar voor projectmanagers. Je gaat voor de maximale balans tussen prijs en kwaliteit. Jij bent altijd ‘in control’. 

De toegevoegde waarde van projectmanagement

Van het programma van eisen, tot het opstellen van de uitvraag, het voeren van gesprekken met leveranciers en het leiden van onderhandelingen. Jouw selectie van goederen en diensten gaat niet over één nacht ijs. De randvoorwaarden qua tijd, geld, kwaliteit en risico’s weeg je zorgvuldig af. Tijdens elke projectfase. Of dat nu in initiatiefase, de planuitwerking of realisatiefase zit.

Aanbestedingen noemen wij meestal tenders. Daar weet je alles van. Dus jouw begeleiding op dit vlak bij opdrachten waar we als Strukton op inschrijven is dan ook van groot belang. Zo zie je twee zijden van hetzelfde vak, de kant inkoop en de kant van onze eigen aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan onze meerjarige onderhoudscontracten. Steeds vaker winnen we deze opdrachten. Haal jij dit aantal nog verder omhoog? Jouw kennis om deze vaak ingewikkelde inschrijvingen door de procedure te krijgen is dan ook hoog. 

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten. 

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.