Een vacature Kostendeskundige vol uitdagingen vind je bij Strukton

Kostenramingen die precies alle details in kaart brengen. Met calculaties voor elke fase van het project. Alle daadwerkelijk kosten evalueer je en leg je vast. Voor toekomstige adviezen en berekeningen. Voor de meest vooruitstrevende projecten bereken jij de risico’s en beoordeel jij de inschrijvingen en offertes van leveranciers.

Een technische functie met financieel karakter

Ramingssystematiek (SSK2010), calculatiesoftware (zoals KPD) en projectmanagement (zoals Prince II) is voor jou bekende stof. Net als verschillende contractvormen zoals RAW en UAV-gc. Dat maakt je een sterk adviseur in budgetramingen en investeringskosten. De technische programma’s van eisen van jouw hand zijn dan ook pareltjes. Niet zo vreemd met jouw opleidingsachtergrond in (Werktuig)bouwkunde, Elektrotechniek of Installatietechniek.

Volg je de nieuwste ontwikkelingen in de civiele infrastructuur, railsystemen en techniek en gebouwen? Dan kun jij wel eens de Kostendeskundige zijn waar we bij Strukton op kunnen bouwen. Je bent een ster in samenwerken en weet onze Calculators, Tender Managers, Contractmanagers en Juristen dan ook prima te vinden. Dankzij jouw analyses en inzichten maken we de meest verstandige financiële keuzes voor onze projecten.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.