Ook als Jurist kom je via de mooiste vacature terecht bij Strukton

Binnen Strukton willen we onze doelen bereiken tegen minimale juridische risico’s. Dat vraagt om een scherp juridisch beleid en bijpassend juridisch advies. Zo kijk je als jurist mee met aanbestedingen en contracten, adviseer je bij claims en check je of we volgens de omgevingsvergunning werken. Elke punt en komma volg jij op de voet. 

De kleinst mogelijke risico’s voor onze technische oplossingen

Bouwkundige en gebruikseisen, bouwregelgeving, problemen met onderaannemers, schade, gebreken. Als Jurist binnen Strukton heb je altijd wat te doen. Gespecialiseerd in Bouwrecht kun je bij elk geschil en elke vraag uitkomst bieden. Het opstellen van een bezwaarschrift, het indienen van een beroep of algemeen juridisch advies; jij bent van alle markten thuis. Een aannemingsovereenkomst, een dagvaarding, ingebrekestelling, sommatie, vonnis of brief van de advocaat: jij weet precies wat te doen. 

Als juridisch specialist krijg je de ene keer te maken met zaken voor infrastructuur, railsystemen, techniek en gebouwen. Zo kom je vervuiling van bouwgrond tegen, een leverancier die failliet gaat of een gemeenteraad die ineens toch niet akkoord gaat met de bouw. Houd jij het hoofd koel en zie je scherp wanneer je echt een advocaat moet inschakelen? Dan kun je Strukton veel geschillen besparen.  

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.