De meest uitdagende Tender Manager jobs hebben we bij Strukton

Wat de klant precies wil, dat haal jij feilloos naar boven. Alle vormen van aanbesteding ken je en je begeleidt elke procedure dan ook zonder probleem. Dus je haalt nieuwe projecten binnen in een handomdraai. Met een goede, commerciële en technische strategie. Zo regel je gunningen die je vervolgens overdraagt aan de Projectleider.

Tenderen voor de mooiste opdrachten

Design, build, finance, maintain en operate. Allemaal termen die bekend terrein voor je zijn. Je bent in staat om een scherp tenderplan op te zetten, inclusief concurrentieanalyse. Ook regel je alle kwaliteitsdocumenten, zoals het plan van aanpak, de fasering, de planning, de risicodossiers en de EMVI-documenten. Met jouw opleidingsachtergrond in Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde heb jij in huis wat we nodig hebben voor een stevige Tender Manager bij Strukton.

Is een functie als Tender Manager of Bid Manager jou op het lijf geschreven? Dan hebben we regelmatig mooie jobs bij Strukton. Voor commerciële professionals. Offertes van jouw hand zijn volledig, duidelijk en scherp. Daar kan een opdrachtgever niet omheen. Zo realiseer je mooie nieuwe projecten voor onze specialisten in het werkveld. Nóg meer mooie technische oplossingen waarmee we de wereld een stukje duurzamer, innovatiever en veiliger maken.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.