Projecten beginnen met vacatures Werkvoorbereider bij Strukton

Alle voorbereidende werkzaamheden voor een project liggen in jouw handen. Als Werkvoorbereider stel je plannen op en maak je de projectdocumentatie voor verschillende projecten. Een functie waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij je een beroep kunt doen op jouw creativiteit en improvisatievermogen. 

Dé schakel tussen opdracht en uitvoering

Materialen bestellen, onderaannemers regelen, planningen maken: alles is op orde. En jij bent altijd up-to-date dankzij je goede overleg met de klant, de projectleider en het projectteam. Jouw inzet vormt de basis voor een goede uitvoering. Van begin tot einde van elk project volg jij de voortgang. Ontstaat er geen vertraging of kostenoverschrijding? Samen met de projectleider, inkoop, calculatie en administratie werk je aan een soepel verloop.

Design, build, finance, maintain en operate. Alle facetten kunnen op jouw bord terecht komen. Want bij Strukton doen we het allemaal. Dat betekent dat we vele verschillende invullingen hebben voor de vacatures van Werkvoorbereider. Heb jij een opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Facility Management afgerond? Dan hebben wij wel een mooie vacature voor je.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.