Ook voor vacatures Omgevingsmanager kun je bij Strukton terecht

Bij elk project vinden we de omgeving van het grootste belang. Dat vraagt om een specialisme: omgevingsmanagement. Alle aspecten van de omgeving duidelijk in kaart gebracht, zodat de eventuele risico’s direct helder zijn. Met de vacatures Omgevingsmanager houden we bij Strukton die risico’s zo klein mogelijk. 

De omgeving van Bouw & Infra

Design, build, finance, maintain en operate. Bij Strukton doen we het allemaal. En als Omgevingsmanager weet je precies per fase van het project waar jij op moet letten. Bewoners, weggebruikers, kabels, leidingen, archeologie, explosieven, flora & fauna, de bodem, luchtkwaliteit enz. Het maakt allemaal onderdeel uit van jouw werkomgeving. En succesvol communiceren over alles wat speelt is cruciaal. Dus jij gaat voor duurzame relaties en een strategische aanpak. 

Is aan alle voorwaarden voldaan om het project te kunnen starten? Vergunningen binnen, grond beschikbaar, natuur beschermd, omwonenden ingelicht, de grond schoon en vrij van objecten? Dan kun jij het verloop van het project in goede banen leiden. Waarbij de omgeving dus zo min moeilijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Beheers jij alle aspecten? Dan hebben we kansen voor je met onze vacatures Omgevingsmanager.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.