Een vacature Rayonmanager bij Strukton biedt zelfstandigheid

Je krijgt een deel van Nederland toebedeeld en daar kun je al je kwaliteiten loslaten. Van netwerken opbouwen en relaties onderhouden tot het voeren van verkoopgesprekken en het volgen van projecten. Als we een vacature Rayonmanager hebben, dan hebben we voor jou een eigen domein, dat jij zelfstandig beheert. Houd jij alle projecten en kansen duidelijk in beeld?

Jouw regio in kwaliteit beheerd

Of het nu gaat om onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw van railsystemen of over ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van infrastructuur óf exploitatie van technische installaties. Als Rayonmanager bij Strukton kruist het allemaal je pad. En jij zorgt voor een voorspoedig verloop van alle werkzaamheden, doordat je de omgeving goed kent. Je weet precies wie je moet aanspreken als er ergens een kink in de kabel ontstaat. En zo neem jij maatregelen als het gaat om het werk zelf, de financiën en de omzet. Strukton kan rekenen op jouw inzet.

Soepele werkprocessen en optimale planningen voor de inzet van materiaal, medewerkers en (onder)aannemers. Het milieu en de veiligheid: jij houdt in de gaten of alle processen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Je hebt dus zicht op werkvoorbereiding, calculatie en projectleiding. Is afwisseling voor jou een must in je werk en ben je niet bang voor deadlines en goede resultaten? Dan is een vacature Rayonmanager bij Strukton iets voor jou. 

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten. 

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.