Salesmanager vacatures met power vind je bij Strukton

De technologische wereld van Strukton vol overtuiging aan de man brengen. Dat kunnen we aan jou overlaten. Of het nu gaat om railinfrastructuur, wegenbouw of comfortabele en duurzame gebouwen waarin mensen kunnen verblijven en werken. Als Salesmanager heb je echt iets moois te verkopen en dat gaat je dan ook goed af. 

De aantrekkelijke producten van techniek en infrastructuur

Sterke en vernieuwende technologische oplossingen met een duurzame component. Mooie producten die de toekomst dichterbij brengen. Eigenlijk maken we je het vanuit Strukton heel makkelijk. Jij kunt onze verschillende onderdelen van design, build, finance, maintain en operate zo’n beetje met je ogen dicht verkopen. Dus al jouw contacten als architecten, projectontwikkelaars, overheid, woningcorporaties en industriële bedrijven kunnen rekenen op mooie aanbiedingen.

Je luistert goed naar je klanten en prospects en zet hun vragen om in duidelijke plannen met bijbehorende kosten. De marktontwikkelingen hebben voor jou geen geheimen en je collega’s binnen Strukton maken het plaatje compleet met alle informatie die jij nodig hebt. Zo weet je de resultaten van jouw regio verder te verhogen. Heb jij sales in je vingers en gaat jouw bloed sneller stromen van mooie Bouw & Infraproducten die je mag verkopen? Dan hebben wij vast een mooie Salesmanager vacature voor je. 

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.