Een vacature Programmamanager bij Strukton vraagt om lef

Meestal noemen we het Programmamanager, maar soms ook Projectdirecteur. En eigenlijk zoeken we dan hetzelfde: een talent dat omvangrijke en complexe projecten kan leiden. Een vacature Programmamanager biedt dus omvangrijke en multidisciplinaire trajecten om te begeleiden en tot een succes te maken. Durf jij het aan?

Jij maakt complexe projecten eenvoudig

Welk niveau of welke partij ook, als Programmamanager communiceer je met gemak. Alle stakeholders kunnen rekenen op heldere informatie. Tijdens alle projectfasen zorg je voor een optimale klantbenadering. Jouw adviezen over de processen en projectoptimalisatie snijden hout en dragen dan ook bij aan de kwaliteit. Als onderhandelaar heb je lef en maak je waar wat je toezegt.

Design, build, finance, maintain en operate. Met al dit soort projecten krijg je binnen Strukton te maken. Met jouw technische opleidingsachtergrond in Electrotechniek of Werktuigbouwkunde weet je precies wat er van je verwacht wordt. Nog voordat iemand het van je gevraagd heeft. Kun jij de meest uitdagende projecten managen in een handomdraai? Dan hebben we mooie vacatures Programmamanager of Projectdirecteur voor je.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.