Bij een vacature Accountmanager mag je targets realiseren

Verkoopdoelen die je wilt behalen, een team dat je daarin meeneemt en samen successen creëren. Want jij gaat voor resultaat. De groei van onze projecten binnen Railsystemen, Civiele Infrastructuur en Techniek en Gebouwen, dat ga jij realiseren als Accountmanager. Ben jij ons aanspreekpunt voor klanten en opdrachtgevers? 

Groei van projecten in Bouw & Infra

Als Accountmanager heb je veel te bieden binnen Strukton. Want we bieden dienstverlening op het gebied van design, build, finance, maintain en operate. Jouw netwerk kan dus altijd rekenen op een compleet aanbod van producten en diensten. Maar ook nieuwe klanten weet je te imponeren met ons aanbod. Je bent een talent in relatiebeheer, dus mensen komen bij ons terug voor nieuwe opdrachten.

Je snapt hoe de wereld van Strukton in elkaar zit. Dat we werken met hooggemechaniseerde werkmethodes en machines, monitoringsystemen, meet- en inspectietreinen, verkeerstechnieken, milieutechniek en datamanagement. Alles volgens de nieuwste innovaties, grootste duurzaamheid en hoogste kwaliteit. Wil jij je gezicht verlenen aan ons aanbod en potentiële opdrachtgevers het mooiste aanbod doen? Dan heeft een vacature Accountmanager voor jou iets moois in huis.

Mogelijkheden bij Strukton

De technologische wereld van Strukton biedt de mooiste thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot de mooiste vernieuwingen te komen in railsystemen, civiele infrastructuur en technische installaties en gebouwen. In Nederland en daarbuiten. Met een goede dosis humor, oprechte betrokkenheid en ruimte voor ambitie kun je bij ons terecht voor de meest interessante werkplekken en projecten.

Vacatures binnen elk specialisme

De mooiste vacatures voor mensen die willen bijdragen aan moderne technologie. Welk specialisme ook, in Nederland, Europa of daarbuiten. Wij hebben het bij Strukton. De hoogste kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Wil je echt werk maken van de carrière? Kijk dan of we een mooi avontuur voor je hebben tussen onze openstaande vacatures. Zie je nog niet direct dé baan voor jou? Laat ons dan weten waar jij blij van wordt en ontvang voor jou passende vacatures per mail.