Uit het juiste hout gesneden

Een baan waarin je het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en vooruit te gaan. De loopbaan van je leven ervaren? Dan moet je wel uit het juiste hout gesneden zijn. Je pakt zelf de ruimte en coördineert je eigen loopbaan. Zo realiseer je je dromen en werk je met plezier.

Alle kanten op

Wat denk je van 45 opleidingen om uit te kiezen? Voor verdieping van je functie, voor vooruitgang en voor verbreding. De grootte van onze organisatie heeft zo zijn voordelen. Wil je nieuwe toepassingen van je vakgebied ontdekken? Dan maak je de overstap naar een van de andere bedrijven binnen Strukton.

Hoe wij leren

Fouten maken mag. Het enige dat we van je vragen, is dat je leert van situaties en dat je zaken bespreekbaar maakt. Dat doen anderen ook. Zo word je niet alleen beter in je werk, maar groei je ook als persoon. En zo leren we van elkaar.

Van nature nieuwsgierig, dat is een van de beste eigenschappen die je kunt hebben bij ons. Dat zorgt er namelijk voor dat je verder kijkt en steeds nieuwe dingen ontdekt. Dat geeft ons de mogelijkheid de best mogelijke partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Dan komen we tot de vooruitstrevende initiatieven en vernieuwende aanpak voor duurzame oplossingen waar we bekend om staan.