Persoonlijke verhalen

Als íemand je kan vertellen hoe het is om bij Strukton te werken, is het wel een collega van ons. Dus hebben we wat ervaringen voor je gebundeld om je een beeld te geven van onze wereld. Duik in de verhalen en proef van de sfeer. En heb je daarna het enthousiasme te pakken? Ga dan meteen door naar de vacatures om te zien op welke functie jij wilt solliciteren.

 • Wim Kas, uitvoerder 1 WSV/KW

  Wim Kas, uitvoerder 1 WSV/KW

  Plezier in mijn werk heb ik altijd afgedwongen. Voor mij is dat is de belangrijkste drijfveer en dat breng ik over op mijn collega’s. Ik sta positief in het leven, ben enthousiast en gedreven. Zeven dagen in de week. Ze moeten me altijd afremmen. Mopperen heeft helemaal geen zin.

 • Willem D’Oosterlinck, Werfleider Spoor

  Willem D’Oosterlinck, Werfleider Spoor

  Na een eerste job als teamleader van een groep productiemedewerkers in een farmaceutisch bedrijf, vond Willem D’Oosterlinck de tijd rijp om zijn carrière een andere wending te geven en op zoek te gaan naar een nieuwe ‘out of the box’ uitdaging.

 • Toon Baeck, Geomatics Engineer

  Toon Baeck, Geomatics Engineer

  Tot op het laatste moment twijfelde Toon Baeck of de functie van Geomatics Engineer (Landmeter) bij Strukton Rail NV wel iets voor hem was. Uiteindelijk wist HR Manager An Muylaert hem over de streep te trekken.

 • Stefan Vos, uitvoerder

  Stefan Vos, uitvoerder

  Projecten in de waterbouw, zoals bruggen en viaducten, zijn het mooiste om te doen. Water als natuurelement fascineert me. Het is logistiek echt een uitdaging als je met water te maken hebt. Die fascinatie had ik al toen ik Waterbouwkunde aan de hts studeerde.

 • Stef Hazen, Tender & Marketing Coördinator

  Stef Hazen, Tender & Marketing Coördinator

  Bouwen aan de toekomst en je eigen succes bij Strukton Worksphere. Nooitgedacht dat de wereld achter het realiseren en beheren van complexe gebouwen zoveel boeiende mogelijkheden zou bieden.

 • Mitch van der Gun, QHSE-manager

  Mitch van der Gun, QHSE-manager

  Vanuit mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde had ik vooral de overheid als stagewerkgever gehad. De sociale veiligheidskant werd dan ook veelvuldig belicht tijdens mijn opleiding. Een docent adviseerde me na een stagetraject bij de gemeente en de politie eens een stage te zoeken bij een organisatie waar het belangrijkste risico in fysieke veiligheid ligt.

 • Mattijs Berteloot, Projectvoorbereider Bovenleiding

  Mattijs Berteloot, Projectvoorbereider Bovenleiding

  Je hebt net je diploma behaald en daar wacht die grote wijde wereld op je. Je bent op zoek naar een job waarin je je passie voor elektromechanica kwijt kan, waarbij je je sociale vaardigheden maximaal kan inzetten en die elke dag voor heel wat variatie zorgt.

 • Maikel Nabuurs, manager Monitoring en Datamanagement

  Maikel Nabuurs, manager Monitoring en Datamanagement

  Het bedrijf snel leren kennen? Dat lukte mij als managementtrainee. Na de hts Werktuigbouwkunde startte ik in 2001 als trainee bij Stork Installatietechniek, wat daarna Strukton Worksphere werd.

 • Maikel Ebbink, Stagiair Werkvoorbereider

  Maikel Ebbink, Stagiair Werkvoorbereider

  Ik maakte van dichtbij mee hoe alle processen versneld in gang werden gezet. Dan sta je wel letterlijk met je handen tussen de spoorstaven. Drie dagen na het incident was het spoor weer in gebruik, dat is redelijk snel.

 • Luke Grimbergen, project engineer

  Luke Grimbergen, project engineer

  Mijn mbo-opleiding Werktuigbouwkunde en hbo-Civiele Techniek wilde ik combineren in specialistische projecten. Toen werd ik door een oud-collega gewezen op Strukton Immersion Projects. En daar begon mijn weg binnen Strukton, die mij regelmatig naar het buitenland leidt.

Pagina 1 van 2