Persoonlijke verhalen

Als íemand je kan vertellen hoe het is om bij Strukton te werken, is het wel een collega van ons. Dus hebben we wat ervaringen voor je gebundeld om je een beeld te geven van onze wereld. Duik in de verhalen en proef van de sfeer. En heb je daarna het enthousiasme te pakken? Ga dan meteen door naar de vacatures om te zien op welke functie jij wilt solliciteren.

 • Johan Anjewierden, hoofdmonteur met voorbereidende taken

  Johan Anjewierden, hoofdmonteur met voorbereidende taken

  “Waar het in mijn werk om gaat, is dat de reiziger veilig en op tijd met de trein kan reizen. Dat speelt altijd in mijn achterhoofd mee als ik aan het werk ben.”

 • Henry van der Linden, machinist

  Henry van der Linden, machinist

  “Ik werk sinds januari 2018 als machinist bij Strukton Rail Equipment en er is een wereld voor me opengegaan. Ik sta echt met een ‘big smile’ op de trein”.

 • Daniel van Dorsselaer, werkvoorbereider

  Daniel van Dorsselaer, werkvoorbereider

  "Een open sollicitatie die een balletje liet rollen. Vanuit een kleinere aannemer wilde ik wat groters, dus solliciteerde ik in 2009 bij Strukton. Naarmate ik me meer in Strukton verdiepte kreeg ik er een steeds beter gevoel bij".

 • Hans Haselager, productiemanager

  Hans Haselager, productiemanager

  “Ik werk sinds 1984 aan het spoor en als productiemanager heb je met alle facetten van het spoorwerk te maken. De veelzijdigheid en complexiteit van projecten maakt mijn werk zo leuk.”

 • Daniëlle Schols, projectleider

  Daniëlle Schols, projectleider

  “GBN is een relatief klein en specialistisch bedrijfsonderdeel van Strukton Civiel. We leveren grondproducten en bouwstoffen en nemen grond en bouw- en sloopafval in.”

 • Paula Bongertman, omgevingsmanager

  Paula Bongertman, omgevingsmanager

  “Toen ik Planologie in Groningen ging studeren, had ik niet gedacht dat ik in de bouw zou gaan werken. Maar als omgevingsmanager bij Strukton Civiel Projecten zit ik goed op mijn plek en werk ik aan de mooiste projecten.”

 • Niek Gerritsma, werkvoorbereider en veiligheidskundige

  Niek Gerritsma, werkvoorbereider en veiligheidskundige

  “Bij Strukton Milieutechniek staat veiligheid op nummer één. Als veiligheidskundige moet je je gezicht laten zien en sparringpartner van collega’s zijn.”

 • Giusti Peeters, begroter

  Giusti Peeters, begroter

  “Als begroter bij Strukton Civiel Projecten bouw ik mee aan een stukje van de toekomst. Dat bouwwerk staat er over honderd jaar misschien nog en dat vind ik heel bijzonder.”

 • Erwin Meijberg, projectleider

  Erwin Meijberg, projectleider

  “Iedere projectleider heeft zijn eigen manier van werken, ik stuur vooral teamgericht. Als het team goed functioneert, dan volgt de rest vanzelf.”

 • Harry Hoff, teamleider

  Harry Hoff, teamleider

  “Als teamleider wil je niemand tekortdoen en aandacht hebben voor iedereen. Mét en tussen mensen werken, dat is echt mijn ding.”

Pagina 2 van 4