Persoonlijke verhalen

Als íemand je kan vertellen hoe het is om bij Strukton te werken, is het wel een collega van ons. Dus hebben we wat ervaringen voor je gebundeld om je een beeld te geven van onze wereld. Duik in de verhalen en proef van de sfeer. En heb je daarna het enthousiasme te pakken? Ga dan meteen door naar de vacatures om te zien op welke functie jij wilt solliciteren.

 • Corona Verweij, werkvoorbereider

  Corona Verweij, werkvoorbereider

  “Als werkvoorbereider zorg ik ervoor dat de juiste mensen met het juiste materiaal hun werk kunnen doen.”

 • Annemie de Bruin, KAM-coördinator

  Annemie de Bruin, KAM-coördinator

  Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM) werd binnen Van Rens groot als onderwerp en dat werd mijn plek: als KAM-Coördinator vanaf 2009. Dit was voor mij een logische stap na mijn hbo-opleiding Integrale Veiligheid aan de Avans Hogeschool in Den Bosch.

 • Willem D’Oosterlinck, Werfleider Spoor

  Willem D’Oosterlinck, Werfleider Spoor

  Na een eerste job als teamleader van een groep productiemedewerkers in een farmaceutisch bedrijf, vond Willem D’Oosterlinck de tijd rijp om zijn carrière een andere wending te geven en op zoek te gaan naar een nieuwe ‘out of the box’ uitdaging.

 • Toon Baeck, Geomatics Engineer

  Toon Baeck, Geomatics Engineer

  Tot op het laatste moment twijfelde Toon Baeck of de functie van Geomatics Engineer (Landmeter) bij Strukton Rail NV wel iets voor hem was. Uiteindelijk wist HR Manager An Muylaert hem over de streep te trekken.

 • Mattijs Berteloot, Projectvoorbereider Bovenleiding

  Mattijs Berteloot, Projectvoorbereider Bovenleiding

  Je hebt net je diploma behaald en daar wacht die grote wijde wereld op je. Je bent op zoek naar een job waarin je je passie voor elektromechanica kwijt kan, waarbij je je sociale vaardigheden maximaal kan inzetten en die elke dag voor heel wat variatie zorgt.

 • Joost Delwel, tendermanager & afdelingshoofd Calculatie

  Joost Delwel, tendermanager & afdelingshoofd Calculatie

  Ik had direct een klik met mijn leidinggevende en ik voelde me snel thuis. Gestart buiten aan het spoor op emplacement Amersfoort om erin te komen. Toen ik na deze eerste zes weken weer ‘naar binnen’ ging, vormde ik direct een onderdeel van het team dat vernieuwingen en verbeteringen doorvoerde binnen Strukton.

 • Luke Grimbergen, project engineer

  Luke Grimbergen, project engineer

  Mijn mbo-opleiding Werktuigbouwkunde en hbo-Civiele Techniek wilde ik combineren in specialistische projecten. Toen werd ik door een oud-collega gewezen op Strukton Immersion Projects. En daar begon mijn weg binnen Strukton, die mij regelmatig naar het buitenland leidt.

 • Barry Vonk, project engineer

  Barry Vonk, project engineer

  De bagagekelder van Schiphol en de Viaanse brug Nieuwegein/Vianen, dat waren mijn stages bij Strukton. Dus eenmaal afgestudeerd wilde ik graag direct bij Strukton aan de slag. En dat kon. Op mijn open sollicitatie kwam al snel het verlossende woord dat ik aangenomen was. En zo kom je dan ook ineens in Denemarken terecht voor het project Egnsplanvej.

 • Stefan Vos, uitvoerder

  Stefan Vos, uitvoerder

  Projecten in de waterbouw, zoals bruggen en viaducten, zijn het mooiste om te doen. Water als natuurelement fascineert me. Het is logistiek echt een uitdaging als je met water te maken hebt. Die fascinatie had ik al toen ik Waterbouwkunde aan de hts studeerde.

 • Jaap de Bruin, asfaltmachinist

  Jaap de Bruin, asfaltmachinist

  De appel valt niet ver van de boom. Al tijdens mijn grote vakanties ging ik vijf van de zes weken als vakantiekracht met mijn vader mee. Hij werkte in de wegenbouw. En zo rolde ik er ook in, net als mijn broer.

Pagina 3 van 4