Persoonlijke verhalen

Als íemand je kan vertellen hoe het is om bij Strukton te werken, is het wel een collega van ons. Dus hebben we wat ervaringen voor je gebundeld om je een beeld te geven van onze wereld. Duik in de verhalen en proef van de sfeer. En heb je daarna het enthousiasme te pakken? Ga dan meteen door naar de vacatures om te zien op welke functie jij wilt solliciteren.

 • Ernst Alders, clientmanager

  Ernst Alders, clientmanager

  Van koeltechniek, via ketels en meet- en regeltechniek naar gebouwgebonden installaties. Ik heb het na mijn lts en mbo Elektra allemaal mogen doen. In 2000 begonnen en in zes jaar tijd de stap gezet naar Teamleider Beheer en Onderhoud.

 • Wim Kas, uitvoerder 1 WSV/KW

  Wim Kas, uitvoerder 1 WSV/KW

  Plezier in mijn werk heb ik altijd afgedwongen. Voor mij is dat is de belangrijkste drijfveer en dat breng ik over op mijn collega’s. Ik sta positief in het leven, ben enthousiast en gedreven. Zeven dagen in de week. Ze moeten me altijd afremmen. Mopperen heeft helemaal geen zin.

 • Mitch van der Gun, QHSE-manager

  Mitch van der Gun, QHSE-manager

  Vanuit mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde had ik vooral de overheid als stagewerkgever gehad. De sociale veiligheidskant werd dan ook veelvuldig belicht tijdens mijn opleiding. Een docent adviseerde me na een stagetraject bij de gemeente en de politie eens een stage te zoeken bij een organisatie waar het belangrijkste risico in fysieke veiligheid ligt.

 • Maikel Ebbink, Stagiair Werkvoorbereider

  Maikel Ebbink, Stagiair Werkvoorbereider

  Ik maakte van dichtbij mee hoe alle processen versneld in gang werden gezet. Dan sta je wel letterlijk met je handen tussen de spoorstaven. Drie dagen na het incident was het spoor weer in gebruik, dat is redelijk snel.

 • Koen Friele, leerling monteur Seinwezen

  Koen Friele, leerling monteur Seinwezen

  Op een gegeven moment werd ik door Strukton Rail gebeld. “Je hebt een goed cv, maar geen elektrotechnische achtergrond”, zeiden ze. Om te zien of ik affiniteit met het werk had, heb ik toen een dagje op Amsterdam Centraal meegelopen met degene die nu mijn stagebegeleider is. Dat was erg leuk en het klikte goed.

 • Jozef Raijmakers, contractsecretaris

  Jozef Raijmakers, contractsecretaris

  Wat begon als een stage en bijbaan naast mijn hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde, werd een serieuze baan na mijn studie. Want vanaf toen was ik fulltime onderhoudsengineer van Kunstwerken.

Pagina 4 van 4