Een groen hart

Wij halen graag het maximale uit alles. Optimale service, de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. In alle fases van ons werk gaan we voor de beste oplossingen voor de lange termijn. Van ontwerp tot en met gebruik en eventueel hergebruik; alles is doordacht. We denken in levensduur.

Onze duurzaamheidsambities

Of we het nu over projecten of onze bedrijfsvoering hebben; duurzaamheid is overal. Soms is het voor ons al zo vanzelfsprekend dat we het niet eens meer door hebben. Van asfalt dat langer meegaat tot recycling van beton of ballast; het scheelt kosten, afval en overlast voor de gebruiker. Daarmee werken we aan een beter milieu, letten we op veiligheid en zorgen we dat het allemaal past in de omgeving. Allerlei maatschappelijke voordelen dus. En dat we daar ook gewoon winst mee maken, mag best gezegd worden. Want dat is gewoonweg een mooie win-win situatie. Die winst geeft ook weer de mogelijkheid voor nieuwe investeringen en ambities voor nog duurzamere producten en diensten.

Verantwoord werkgeverschap

We zorgen niet alleen graag voor onze externe omgeving, maar ook voor onze medewerkers. Dat we samen veilig en gezond kunnen werken, vinden we heel belangrijk. Of je nu net bij ons in dienst bent, al heel wat jaren meeloopt of vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt betrokken wordt bij ons werk.

Samen sterk

Verantwoord ondernemen en innoveren doen we niet alleen. Samen met partners uit de keten namen we het initiatief tot de Duurzame Leverancier: een platform dat organisaties helpt bij de opzet van een duurzame bedrijfsvoering. En zo ondernemen we nog veel meer. We verminderen files en maken efficiënt gebruik van materialen en het gebruik van energie binnen ons CO2-reductieprogramma.

Wil je weten welke duurzame initiatieven we allemaal hebben? Lees dan hier verder.