Luke Grimbergen, project engineer

Luke Grimbergen 250x374Mijn mbo-opleiding Werktuigbouwkunde en hbo-Civiele Techniek wilde ik combineren in specialistische projecten. Toen werd ik door een oud-collega gewezen op Strukton Immersion Projects. En daar begon mijn weg binnen Strukton, die mij regelmatig naar het buitenland leidt.

Je komt hier helemaal tot je recht

Van niets naar een tastbaar object, waarvan je na 50 jaar kunt zeggen: “Dat hebben wij toch mooi gebouwd.” Dat groeien van ‘mijn’ project, dat geeft mij plezier in mijn werk. En iedereen om me heen daagt me alleen maar uit om de lat steeds hoger te leggen. Strukton is niet bang om technisch uitdagende projecten aan te nemen, dus als techneut kom je hier helemaal tot je recht.

Een leidinggevende rol op een project lijkt me mooi om naartoe te groeien, bijvoorbeeld als hoofdwerkvoorbereider of projectmanager. En ik weet dat ik binnen Strukton die ruimte krijg om deze ontwikkeling door te gaan, zowel op het gebied van technische kennis als op persoonlijk vlak.

Creatievelingen komen het verst

We zetten met zijn allen onze schouders eronder. Ook of juist als het even tegenzit. Iedereen binnen Strukton is zeer collegiaal en altijd bereidt om je te helpen. Wil je als nieuwe collega bij ons komen werken? Dan heb je die collegialiteit echt nodig. Creatievelingen komen bij ons het verst, zeker als zij uitdagingen niet uit de weg gaan.