Barry Vonk, project engineer

Barry Vonk 250x374De bagagekelder van Schiphol en de Viaanse brug Nieuwegein/Vianen, dat waren mijn stages bij Strukton. Dus eenmaal afgestudeerd wilde ik graag direct bij Strukton aan de slag. En dat kon. Op mijn open sollicitatie kwam al snel het verlossende woord dat ik aangenomen was. En zo kom je dan ook ineens in Denemarken terecht voor het project Egnsplanvej.

De grootste problemen met vertrouwen tegemoet

Het belangrijkste voor mij is het werken in een goede sfeer, omdat je dan ook de grootste problemen met vol vertrouwen tegemoet kan gaan. Een goede sfeer en een goed team kan veel overwinnen. Natuurlijk is het werken aan een mooi uitdagend project ook prachtig, maar sfeer/kameraadschap is voor mij toch wel het belangrijkste.

Speciale projecten

Wil je in het buitenland werken, dan heeft Strukton een aantal mooie projecten in de portefeuille en hopelijk komen er nog een paar mooie aan. Daarnaast zijn er hele leuke, maar vooral kundige collega’s waar je een hoop van kunt leren.

Zelf zou ik ook nog veel mooie projecten willen doen met leuke collega’s. Tot nu toe heb ik een aantal speciale projecten mogen doen (HSL Aquaduct A4, Tunnel Swalmen, Utrecht Centraal, Busan Geoje Fixed Link Tunnel, Caissons Chioggia, Habitat Chioggia en Aalborg) Hopelijk kan Strukton nog een hoop mooie projecten scoren in binnen- en buitenland.

Mooie winstmarge maakt het af

Voor mij is het werken als team en het samen neerzetten van een mooi project precies waar het om draait binnen Strukton. Helemaal als we daarbij zorgen voor een veilig en goed verloop van alle werkzaamheden en ook nog eens een mooi winstpercentage. Dat maakt het wel af.