Voorman Infra/GWW

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Oldenzaal

Voor onze vestiging in Oldenzaal zijn wij op zoek naar een Voorman Infra/GWW. De functie is op basis van 40 uur en heeft als werkgebied Overijssel en Gelderland.

Dit ga je doen

Als Voorman Infra/GWW bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

 • Het meewerken op de bouwplaats. Je hebt een brede algemene kennis en kunde op het gebied van infrastructuur en bent daarom breed inzetbaar op de bouwplaats.
 • Het nauw samenwerken met de uitvoerder op het project. Het actief meedenken en initiatief nemen richting de uitvoerder om zo gezamenlijk te zorgen voor een efficiënte uitvoering. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt op de bouwplaats – bij afwezigheid van de uitvoerder – namens Strukton Civiel Noord & Oost voor zowel opdrachtgever, bewoners en collega’s.
 • Het scherp zijn op de kwaliteit van het werk, het coördineren en  toezien op de naleving van de gevraagde kwaliteitsnorm. Wanneer er toch sprake is van afwijkingen meld jij deze altijd bij de uitvoerder.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. We zijn op zoek naar een enthousiaste voorman die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Iemand die in staat is zijn/haar eigen werk te organiseren.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Een afgeronde MBO-3 opleiding richting grond- weg en waterbouw
 • Brede algemene kennis en vaardigheden in uitvoerende werkzaamheden
 • Relevante contractkennis
 • In bezit van rijbewijs B/E
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is wenselijk, schoolverlaters mogen ook reageren

 

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jan Hendrik Fischer, Rayonmanager via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van Voorman Infra/GWW dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via