EMVI-coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Oldenzaal

Voor onze vestiging in Oldenzaal zijn wij op zoek naar een EMVI-coördinator. De functie is op basis van 40 uur en heeft als werkgebied het gebied tussen Oldenzaal en Groningen. De standplaats voor je werkzaamheden is Oldenzaal.

Jouw passie: klantwensen vertalen in EMVI-plannen die het verschil maken. En samen met ons bouwen aan een organisatie die dat ook in de toekomst blijft doen.

Dit ga je doen

Als EMVI-coördinator speel je een centrale rol in onze organisatie. Je combineert het schrijven van EMVI-plannen in onze tenders en aanbestedingen met de ontwikkelingen op bedrijfsniveau. Je bent voor je collega’s hét aanspreekpunt voor zowel de inhoud van EMVI-plannen als de strategische keuzes in de aanbestedingen. Ook ben je binnen Strukton Civiel betrokken bij de verdere ontwikkeling op dit gebied. Wij zijn op dit moment in aanbestedingen in staat om het verschil te maken met onze plannen, wij willen graag dat jij ons helpt om dat ook in de toekomst te blijven doen.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Jij houdt ervan om eerst te denken en dan te doen, strategische keuzes te maken in tenders en hebt een uitstekende kennis van de inframarkt in Noord en Oost Nederland. Met jouw kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden werk je  aan de toekomst van ons bedrijf. Ben jij die professional die zijn ervaring in het schrijven van EMVI- plannen in wil zetten om met een grote mate van zelfstandigheid zijn carrière een impuls te geven? Heb jij het vermogen om out of the box te denken, ben je communicatief vaardig en ben je in staat relaties op te bouwen en te onderhouden?

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar een opleiding in de richting van (civiele) techniek, (technische) bedrijfskunde, verkeerskunde of geografie
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring met UAV-GC
 • Kennis en ervaring in het schrijven van EMVI-plannen voor aanbestedingen in de bouwsector
 • Teamplayer met oog voor samenwerking
 • Analytisch vermogen
 • Doelgericht
 • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Strukton Civiel Noord & Oost: effectief en efficiënt

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jan Hendrik Fischer, Rayonmanager via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van EMVI-coördinator dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via