Onderhoudscoördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Terneuzen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Onderhoudscoördinator die onze afdeling Beheer & Onderhoud op de locatie van industriële of (petro)chemische omgevingen in Terneuzen kan versterken.

Dit ga je doen

In de functie van Onderhoudscoördinator ben je onderdeel van een klantenteam en vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het adequaat aannemen, inplannen en afhandelen van onderhoudsorders. Je plant werk snel en effectief in, eventueel middels uitbesteding aan onderaannemers. Je kent de klantafspraken en zorgt ervoor dat de met de klant afgesproken hersteltijden gehaald worden. Je bewaakt de afgesproken hersteltijden en stuurt technici hierop aan.
Je hebt veelvuldig contact met de klant m.b.t. voortgang en afstemming. Je zorgt ervoor dat jouw storingstechnici zoveel mogelijk werkzaamheden binnen de gestelde termijn oplossen. Je gaat correct om met  klantafspraken, de daadwerkelijke urgentie van het werk en de best passende beschikbare technicus. Je schept de voorwaarden zodat werkzaamheden zoveel mogelijk in één keer goed worden opgelost. Dankzij het planningsysteem SAP MRS en de Smartphone App van technici weet je wie waar ze werkzaamheden aan het uitvoeren zijn.

Je kent de technici en hun competenties en begrijpt wie nodig is voor welke werkzaamheden. Je stemt met je collega’s af wanneer er geen passende capaciteit binnen je eigen team beschikbaar is. Je verzorgt werkvoorbereiding, monitort voortgang van werkzaamheden en je ziet toe op juiste en correcte (administratieve) afwerking van het uitgevoerd werk.

Je analyseert meldingen, voegt ontbrekende informatie toe en plant alleen complete werkbonnen. Je wordt werkzaam binnen een klantenteam op de afdeling Beheer & Onderhoud. Wij werken hoofdzakelijk voor klanten waarmee wij een langdurige samenwerking hebben.

Lijk je dit wat? En wil je werken binnen een afdeling waar o.a. samenwerking hoog in het vaandel staat? Solliciteer dan direct.

Dit verwachten wij van jou

 • Afgeronde MBO-4 of HBO opleiding in bij voorkeur een technische, bedrijfskundige en/of facilitaire richting;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Assertief, gestructureerd en organisatorisch sterk;
 • Klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Affiniteit met gebouw gebonden installatietechniek is een pré;
 • Ook affiniteit met industriële of (petro)chemische omgevingen is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht;
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers, met veel technische uitdagingen;
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Michel van Leersum (Teamleider Beheer & Onderhoud) op telefoonnummer 06- 50202671. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Like Bosboom (HR Manager), telefoonnummer 06-11773371.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via