Werkvoorbereider Installatietechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Deventer

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider W/HVAC die onze serviceprojecten en aangenomen werken in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten, ook het werk zelf is zeer afwisselend. Van engineering en calculatie tot planning en advies. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering en stemt regelmatig af met de projectleider.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding richting installatietechniek, aangevuld met APG/AOG en/of MIT. Aanvullende opleidingen en trainingen (bv TvvL) zijn een pre;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie als werkvoorbereider in de installatiebranche;
  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure of over de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Jos van der Vegt (HR Manager), telefoonnummer 06-20413303 of Antoine Winkelman (Vestigingsdirecteur) 06-25077639.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via