Calculator Engineer Meet- & Regeltechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een Meet- & Regelspecialist die onze Serviceprojecten van ontwerp tot oplevering begeleidt.  

Dit ga je doen

Vanaf het allereerste moment denk je mee over installatie-oplossingen voor onze (veelal vaste) klanten. In teamverband (accountmanager, projectleider) ontwerp je nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Onze Serviceprojecten hebben een omvang tot 1 miljoen Euro waardoor je altijd meerdere werken tegelijk onderhanden hebt. Je bent specialist in Meet- en Regeltechniek maar je werkt altijd vanuit een integrale benadering (E/W/B). Soms werk je vanuit een bestek, soms op basis van een eigen opname. Je bent goed in staat jouw oplossing te presenteren, zowel op papier als bij de klant. Tijdens de uitvoering blijf je nauw betrokken bij jouw projecten en bewaak je de voortgang.

Dit verwachten wij van jou

  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situaties houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen;
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minstens 5 jaar werkervaring in de Meet- en Regeltechniek.  

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Je werkt voor grote opdrachtgevers (utiliteit) in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.  

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.  

Meer weten en solliciteren 

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR-manager Projecten, telefoonnummer 06- 22221276.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via