Monteur elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Vind jij het een uitdaging om elektrotechnische installaties aan te leggen? Werk jij graag in een nette en complexe gebouw gebonden werkomgeving? Ben jij daarbij een monteur met werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou. Strukton Worksphere is op zoek naar een Monteur Elektrotechniek. 

Als monteur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de serviceprojecten bij onze opdrachtgever. Je komt te werken op locatie bij onze opdrachtgever, gevestigd in de regio van Utrecht. Jij werkt zelfstandig of in een klein team en legt elektrotechnische installaties aan. 

Als monteur elektrotechniek ben jij de vakman die er voor zorgt dat de projecten volgens afspraak worden uitgevoerd. Jij bent in samenwerking met de werkvoorbereider en projecteider in staat om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorgdraagt voor een (dag)planning, de juiste materialen bij je hebt en het werk rapporteert. Kortom, de functie van monteur elektrotechniek is een veelzijdige functie, waarbij geen dag het zelfde is. 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als monteur elektrotechniek kun jou van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze monteur elektrotechniek bezit over een afgeronde elektrotechnische opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met de gebouw gebonden installaties. Daarbij herken jij jou zelf in de volgende punten:  

 • Jij hebt een elektrotechnische achtergrond en bent in het bezit van vak gerelateerde diploma’s incl. veiligheidscertificaat
 • Jij hebt minimaal 2 jaar gewerkt als monteur elektrotechniek
 • Jij bent bekend met het werken in een nette, in bedrijf zijnde werkomgeving.

Meer weten of reageren? 

Word jij onze monteur elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via