Uitvoerder werktuigbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle aan den IJssel

Dit ga je doen

Zoek jij een baan als uitvoerder werktuigbouw en wil je daarnaast meebouwen aan het uitbreiden van de tak werktuigbouw in de regio?

Als uitvoerder werktuigbouw aangenomen werk ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor werktuigbouwkundige serviceprojecten bij diverse vaste klanten. Je zorgt voor voorbereiding (planning en bestellen materiaal), geeft instructie aan monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Omdat je, daar waar nodig, zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen. Je hebt veel contact met je werkvoorbereider en de projectleider. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel.

Werktuigbouw is een groeiende tak binnen de regio Zuid-West. Als doorgewinterde werktuigbouwer kun je zeker meebouwen aan het uitbreiden van de W-tak binnen de regio.


Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • De kans om te werken bij aansprekende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover we graag met jou in gesprek gaan


  Over Strukton Worksphere

  Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

  Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We investeren in kennis en talentontwikkeling. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

  Dan krijg je samen alles #voorelkaar.


  Dit verwachten wij van jou

  • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn
  • Je wordt gedreven door passie voor het vak, vakmanschap en ambitie
  • Ziekenhuiservaring is een pré
  • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (WEB-3 of WEB-4) met aanvullende vakdiploma’s en minstens 10 jaar ervaring


  Meer weten en solliciteren

  Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.


  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Vacature doorsturen
   
  Deel deze pagina via