1e servicemonteur elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Vind jij het een uitdaging om elektrotechnische installaties te onderhouden en aan te leggen? Werk jij graag in een complexe gebouwgebonden werkomgeving? Ben jij daarbij een monteur met werkervaring? Lees dan snel verder. Strukton Worksphere is op zoek naar een 1e servicemonteur elektrotechniek.

Als 1e servicemonteur elektrotechniek ben jij operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud, het oplossen van storingen en het aanleggen van elektronische installaties. Je komt te werken op locatie bij onze opdrachtgever, gevestigd in Diemen. Jij werkt zelfstandig of in een klein team, afhankelijk van de werkzaamheden.

Als 1e servicemonteur elektrotechniek ben jij de vakman die er voor zorgt dat de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd. Indien nodig, ben jij bereid een koppel te vormen met een junior servicemonteur. Je bent een kennisdrager en draagt graag jouw kennis over.

De 1e servicemonteur die wij zoeken, organiseert zijn eigen werkzaamheden. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorgdraagt voor een (dag)planning, de juiste materialen en het uitgevoerde werk rapporteert. Kortom, de functie van 1e servicemonteur elektrotechniek is een veelzijdige functie, waarbij geen dag het zelfde is.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als 1e servicemonteur elektrotechniek kun jij van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen
 • Werken bij een grote klant met uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze 1e servicemonteur elektrotechniek bezit over een afgeronde elektrotechnische opleiding. Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met de gebouw gebonden installaties. Daarbij herken jij jou zelf in de volgende punten:

 • Jij hebt een elektrotechnische achtergrond en bent in het bezit van vak gerelateerde diploma’s incl. veiligheidscertificaat
 • Jij hebt minimaal 2 jaar gewerkt als servicemonteur in de elektrotechniek
 • Jij bent bereid om jouw kennis over te dragen

Meer weten of reageren? 

Word jij onze 1e servicemonteur elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via