Startende moderniseringsmonteur liften

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Wil jij echt alles weten over de techniek in de liften? Wil jij besmet raken met een virus? Het liftenvirus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Strukton Worksphere is op zoek naar een moderniseringsmonteur liften.

Als moderniseringsmonteur liften houd jij je, samen met de 1e moderniseringsmonteur, bezig met het vervangen  van besturingen, aandrijvingen, kooi- en schachtdeuren en andere grotere reparaties. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van alle voorkomende reparaties en/of moderniseringen. Als moderniseringsmonteur liften werk jij in een klein team. Van een ervaren monteur leer jij de kneepjes van het vak. Jij krijgt kennis over de verschillende aspecten van de liftinstallaties (diverse merken).

Kortom, de functie van moderniseringsmonteur liften bij Strukton Worksphere is de leerschool voor iemand die zich wilt ontwikkelen in de techniek van de liften.


Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Als moderniseringsmonteur liften kan jij van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Werken bij diverse klanten in verschillende sectoren
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten dat onze moderniseringsmonteur liften beschikt over elektronische en mechanische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd bent en je wilt ontwikkelen in de techniek van de liften.


Meer weten of reageren? 

Word jij onze moderniseringsmonteur Liften? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun jij contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via