constructeur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Constructeur beton- en waterbouw gezocht!

Dit ga je doen

Als constructeur maak je ontwerpberekeningen van zowel tijdelijke als definitieve constructies van voornamelijk (voorgespannen) beton, staal en geotechniek in de voorontwerpfase t/m de uitvoeringsfase. Hierbij onderhoud je contact met ontwerpcoördinatoren en de projectleider. Ook het adviseren tijdens de tenderfase en tijdens de uitvoeringsfase aan de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoerders behoort tot de het takenpakket. Tevens stuur, begeleid en controleer je collega constructeurs en tekenaars.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op Hbo-niveau aangevuld met cursussen HTI/Betonvereniging/Geotechniek en minimaal 5 jaar werkervaring in de functie van constructeur. Je hebt tevens ervaring met voorgespannen betonconstructies. Ervaring in de beton- en waterbouw is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd, gemotiveerd, zeer ervaren en doordat zij vaak al jaren bij ons in dienst zijn, goed op elkaar ingespeeld. Voortdurend wordt geïnvesteerd in opleiding en kennis, welke benodigd is voor het uitvoeren van werkzaamheden die invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid. We belonen onze medewerkers volgens de cao van het bouwbedrijf met diverse aantrekkelijke aanvullende regelingen. 

Organisatie

Colijn beton- en waterbouw, Tensa en Colijn betonrenovatie heeft sinds de oprichting in 1949 een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van droge en natte betonbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist met een uitstekende staat van dienst. Colijn staat bekend als een betrouwbare partner die haar afspraken nakomt, zowel wat betreft de tijdsduur als de deugdelijkheid van het geleverde werk. Opdrachten worden, deels op basis van ‘design & construct’ uitgevoerd voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals ProRail, Rijkswaterstaat, Provincies, Provinciale Waterstaten, diverse gemeenten, ingenieursbureaus en het bedrijfsleven. 

Meer weten?

Neem contact op met Jurgen Jochims, bedrijfsmanager Colijn, via telefoonnummer 06-11563380. 

Solliciteren

Ben jij de constructeur waar Colijn Beton- en Waterbouw naar op zoek is? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar hrm@colijnbw.nl o.v.v. vacature constructeur. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via