Documentcontroller

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Ben jij iemand die snel patronen ontdekt en processen snel begrijpt? Voel jij je prettig als spin in het web in een projectteam? Wil jij veel afwisselende taken en ben je organisatorisch een kei in jouw werk? Dan ben jij onze nieuwe Documentcontroller!
JIJ: een afwisselende functie bij mooie en interessante projecten!
WIJ: een super strakke documentadministratie bij elk project!

Dit ga je doen

Jouw uitdaging als Documentcontroller?
De documentcontroller is een belangrijke rol binnen elk projectteam bij Strukton. Jouw uitdaging ligt bij de administratieve behandeling, verwerking en revisiebeheer van alle (technische) documenten op een project binnen de geldende methoden en precedenten.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van de documentadministratie database met zoekcriteria voor het snel terug kunnen vinden van projectdocumentatie;
 • Beheren, structureren en toegankelijk houden van de documentenstroom en de documenten organisatie binnen een project, zodanig dat processen effectief, efficiënt en consistent verlopen. Controleren en signaleren op de juiste naleving van afspraken, regelingen en processen;
 • Het coördineren of uitvoeren van diverse voorkomende ondersteunende taken binnen de regels en aanwijzingen van de leidinggevende, met als doel het tijdig, efficiënt en op de juiste wijze uitvoeren van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn gericht op controle, registratie, codering, distribueren en archiveren van documenten;
 • Betreft het bijhouden van vakkennis betreffende het documentcontrol en verzamelen van relevante documentatie, het delen van deze informatie met collega's.
 • De standplaats is Utrecht, maar in de praktijk werk je op de locatie van het project. Je gaat namelijk met ieder project mee.

Dit is je afdeling

Waar kom je te werken als Documentcontroller?
Jij als Documentcontroller komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent integer en resultaatgericht. Daarnaast ben je ook organisatorisch, werk je accuraat en heb je goede communicatieve vaardigheden. Je ziet werk liggen en pakt dit op, en je hebt probleemoplossend vermogen.

Verder vragen we:

 • MBO opleiding;
 • een aantal jaar relevante werkervaring;
 • kennis van sharepoint is een pre;
 • 40 uur beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar;
 • je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Dit mag je van ons verwachten

Wat bieden we je als Documentcontroller?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • 15 adv-dagen
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering.

Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Joyce de Winter recruiter, via 06-53356362 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via