Calculator Eindhoven

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Bij ons is calculatie de afdeling die het verschil maakt en dat is precies wat jij wilt, want als jij aanbiedt wil je ook kunnen scoren! Van meet af aan ben je betrokken bij onze mooie projecten waarbij je de wensen van de klant weet te vertalen naar een kostprijsberekening. Dit doe je allemaal niet alleen, maar in een team van leuke en enthousiaste collega’s waarmee je aan verschillende en uitdagende projecten werkt en contact onderhoudt met klanten en onderaannemers. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, zo ben je het ene moment bezig om op basis van bestekken rekenwerk uit te voeren, het andere moment ben je op locatie aan het schouwen of in bespreking met de klant. Ga jij voor de beste calculatie, dan gaan wij voor jou!

Dit ga je doen

Als Calculator bij Rasenberg Infra ben jij het cijferend brein binnen ons team. Het is jouw doel om de aanpak, risico’s, kansen en kostprijs te bepalen. Je werkt niet alleen op kantoor maar ook op locatie waarbij het werkgebied zich uitstrekt van Nijmegen tot Valkenswaard..

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het calculatieproces. Daarnaast geef je niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies richting zowel de klant als naar jouw collega’s.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat er een juiste werkoverdracht plaats vindt richting de uitvoering/werkvoorbereiding, zodat zij precies datgene kunnen uitvoeren wat jij gecalculeerd hebt. Ook beoordeel je contractdocumenten en offerteaanvragen en draag je zorg voor het verzorgen van een complete en juiste documentatie.

Je bent medeverantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist aanleveren van jouw bijdrage aan een aanbieding. Hiervoor dien je ook de bijbehorende inschrijvingsdocumenten en het begeleidende schrijven conform de diverse richtlijnen aan te leveren.

Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en verzamelt relevante documentatie, zodat je deze kunt delen met je collega’s met als doel om de kennis en vaardigheden binnen ons vakgebied op peil te houden.

Dit is je afdeling

Rasenberg Infra is onderdeel van Strukton Civiel. Strukton Civiel ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt infrastructurele projecten, met als doel bij te dragen aan een veilige en betrouwbare wegeninfrastructuur. Per 1 januari 2019 heet Rasenberg Infra Strukton Civiel Zuid. Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. We ontwikkelen innovaties en technologieën waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen vooroplopen in (technologische) ontwikkelingen. Altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen tussen diverse projecten en werkzaamheden. Je bent proactief en actiegericht, maar in deze functie is het ook zeer belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed in teamverband kunt samenwerken.

Verder:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een opleiding richting Civiele Techniek);
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (stage-ervaring mag je meetellen);
  • woonachting in de regio Eindhoven- Den Bosch;
  • in het bezit van rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Calculator dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Rasenberg houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via